Grace Birthday

Mo inform lu... Site Carta Lagu² Dusun di VFM uda kana update

Image hosted by Photobucket.com
Victor & Grace


Las nite sia pigi birthday celebration One Of My Bestest Fren Grace James. Ekekeke... dia sambut besday dia on 13 of June 2005. Umur udah 26 years old. Masih Muda bah... Nda lah ramai kami sambut cuma beberapa orang jak.

1. Grace James (BeyBey)
2. Calvin Carl (Tattu)
3. Gracie Stephen (Chubbs)
4. Georgia Abah (Ujang)
5. Mick (Tattu Cousin)
6. Victor (BeyBey punya Tanakwagu)
7. Sussana James (BeyBey's Sister)

Well... akculi ada few yang nda dapat pigi. hmmm... napa ah... ekekekke... nda lah akculi las nite kan Monday, yang len tu keja pada bisuk dia... jadi nda lah dapat mo join. Takut nokoloboi... Well, kami enjoy kami punya "mini party" di Pizza Hut Lintas. Slalunya kami pigi Karaoke, tapi tulah Monday kan... Ahaks... Walaupun sikit mimang kami enjoy punya. After that party sia nda balik trus... singgah lai donggongon... sia pi rehersal nyanyi di tpt pertandingan tu. Leher masih bekahak. Nda tau macam mana sia mo kasih ilang nie. Hopefully ilang sebelum Final nanti... HOPEFULLY...

Today and tomoro sia kena pigi Kolej Cosmopoint. Sia mo monitor Progress junior sia buat drang punya final Projek. Derang buat sistem untuk Cafe. Sia belum tau Cafe apa... Bah kunu² sebagai bekas student di kolej tu dan Bekas Presiden MPP (eksen lu) derang respek lah sama sia and minta tulung jadi mentor. Sia okay ja... bab course pun sama, IT and sia punya result Final Projek ari tu pun kira okay juga. Apa salahnya kungsi ilmu (walaupun ilmu sia kurang... ahaks...). sia ada keyakinan tinggi sama ni grup nie (Final Projek untuk IT di Cosmo mesti buat dalam grup) sebab sia buli nampak komitmen derang untuk score A+. Sia tau derang buli buat. Akculi (bukan minta pujilah) ada satu grup lai yang mo sia jadi mentor derang, tapi sia tepaksa decline sal ni satu grup uda duluan kasi tau sia. Laipun ada urang dalam grup derang yang sia nda berapa suka. ekekekekekke... Vengence! Nda lah... sia bukan lah terror sangat untuk mo guide banyak grup. Satu pun sia bingung uda... apa lai kalau banyak kan...

Bookmark the permalink.

2 Responses to Grace Birthday

sia lah said...

tembirrrrrrrrrang oh ko kan....sejak bila kau di sini?.... bansui komputer juga kau ni.. kekekekek

Markie Marc said...

apa pulak...???? woooo wakakakakakaka