Update! Update!

Elloo.... Ahaks... Bah kepada mereka² yang melawat termelawat, pengunjung setia kah apa kah... sia uda update itu Bontugan Sinding (lagu dusun) punya Standing as for 5hb June 2005. Ada juga kezutan lah. and sia uda review satu album iaitu Atama punya debut album. So silalah melawat kedua² site tu dan tinggalkan lah sedikit dua kumin... terimakasih. Adeh... Lapar pula sia... Bah kamurang click² jugalah tu link sebelah kanan kamu. Member punya juga tu... Tahun Melawat Blog! Ahaks...

Oh yah... Felix Agus AF3 pun makin hebat sia tinguk. I wonder kalau lepas balik dari AF dia mo nyanyi lai lagu Kadus kah tia, sbab yang ari minggu sia dangar lagu dia, macam best pula...

Marsha, sia blum dapat komen dia lebih². Dunno much about dis gal, but sia tau suara dia ok lah. As for Ekin, sia suka taring dia... Kiut.Ahaks... and for Yazer! He's Rock Beybey. Tinguk dia perform ari tu, teingat sia Bo Bice. Sejibik! ahaks... The rest, i kindda like Idayu. Vocal Range dia power gilaks!!! Hopefully dia dapat lagu yang lebih "mengancam" vokal dia lai...

Dis saturday, nda dapat tinguk konsert, sebab sia sindri pun ada "konsert" cheh! Ahaks... So long... Oh... To CiaoFlocy, TQ sbab slalu visit my blog yang nda seberapa ni... Mo update lai kali nie... And TQ tu Gracie to sebab ko pun slalu melawat!!! ahaks!!!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

One Response to Update! Update!

ciaoflocy said...

Markie...

sia nda suka si Idayu... yaii... heehe...

sia suka si Felix saja... si Marsha tu nadala'an gia tu manja dia...mcm budak2...

Other than sabahan... sia suka si Elliza... cute maa dia... hehehe... mata dia pandai basar pandai kici.. muhauahuaa...

"lihuan ku tadau-tadau nawayaan toh...' dia bilang kai tu kalau ko manyanyi sana Penampang Idol... ada undi juga kai tu Markie?

ehh... ada kana mention baa kunun nama sia... weehee yeehaa....