Live In KL...

Arrive At KLIA On 9th Of June... punyalah men hazzy. Hoh. This is not a dream holiday bilang satu tu tourist. Hmmm... Sia admit yang this is the first time sia menjejakkan kaki sia di KL and it's going to be an exciting trip... itu sebelum sia sampai... but bila sia sampai... dei menyesal. Tujuan utama is mo cari kerja... Then membawa diri.. kunu! Hmm... Walaupun keadaan amat hazzy, sia mo juga jln² sebelum pigi walk-in interview!
Satu yang sia notice tentang org KL ni... The they Drive... Fuyoo! Very Reckless! Sorry To Say This... Bukan smua but ada few yang drive macam racing! maybe derang ni mo test power sebelum merdeka endurance race... Hoh. Bila sia berjalan² seorang diri di area KL, ntah kenapa banyak jugak Sabahan yang sia jumpa. Ini memang lama uda sia tau. Tapi yang funny... bila orang KL sangka sia ni Singaporeans! adakah patut. Hmmm... Yesterday was a very cool day... Coz di KL teda yang best sia buli buat kecuali, tunggu Time mo pi Interview and Shopping!
Yesterday I went to Genting Highlands. Dei... Aunt sia cakap Area KL! sia yang nda pernah turun KL pun tau dia di Pahang! Hoh... Tpt tu memang sejuk... but nda lawan kesejukan di Gunting Lagadan, Ranau. Ekekeke.. Of Coz lah Gunung bah. Well, tujuan sia pi sana, is mo pi Try tu Cable car dengan tu Cockscrew Rollercoaster. Hmm... Sia impressed dengan tu Cable Car, but not the rollercoaster! Sia pok yang rollercoaster tu panjang, rupa²nya pindik ja distance dia. Huh!. Tapi okay lah. Coz sia memang nda sempat mo pigi Sunway untuk try Rollercoaster di sana... Tgklah... maybe next time. Ekekekeke... Baru sia ingat, sia jumpa saturang Dusun dari Ranau di sana Genting jadi Cook! Sia nda tau, tapi tiba² dia cakap dusun sama sia. Then sia tanya macam mana ko tau sia dari Sabah, Trus dia cakap tu Topi ko... (Topi sia ada tulis KaDuS) Oh... okay.
Hmm.. Even sia kira alone sini... tapi kalau ikut, nda jugalah... Coz ada few fren sia yang slalu SMS sia... Cthnya si PelangiSenja... My Best Buddy! then mschubbs - My Best Fren then Elly - Kwn time IRC. Tidak jugalah lonely. Bila sia balik...??/ Nanti sia update lah!!! banyak crita lagi nie... Ciao!!!!

P/S: Mahal Btul CC Sini ni... adakah RM6 satu jam...

Bookmark the permalink.

6 Responses to Live In KL...

Anonymous said...

mark.. wahh kL suda owhh.. jgn lupa balik sabah tapau dunkin donut kioo.. kekekkekee bah chow lukzzz... kristine a.k.a tintin kg babah bunduon.. kekekkekekke

chubbs said...

wakaka.. jumpa jg ko cc ah!

Markie Marc said...

dunkin donut... Haze donut adalah... wakakakaka Chubbs.. memang jumpa...

Tomkurus said...

Akhirnya saya jumpa blog ko... Bah pasal tu Pengerusi tu, ok bah tu.. Taruh sija nama ko bikin kacau tu undi.. kalau ndak.. yang ko tidak sukung tu akan menang nanti. Kalai diikiutkan hati, ko memang layak .. tapi yang tinggi skarang tu ada pengalaman siiiikkkittt.. jadi kasih dia dulu lah.. lapas tu ko... hehheheheh

APA KO BUAT DI KL?? MEMBAWA DIRI TIDAK KANA LANTIK JADI PENGERUSI FAF PENAMPANG KAH???? Hehehehhe... Bah buka cawangan sanalah and jadilah PENGERUSI... sinang cerita...

Markie Marc said...

ahaks.. Tom Kurus... Makasi melawat. Teda bah... sia pigi KL untuk interview sama holiday bah tu... Teda kena mengena dengan FAF. Sia pun malas uda mo urus² ni Tom Kurus. Ko tanyalah ex cosmo yang ko kanal... misti derang tau sia sepa tu... Sia mo karaja belakang tabir jak... ahaks...

Tomkurus said...

Isk.. malas lah juga sia mau pigi tanya tanya urang.... ndak payahlah. Apa apa pun, ndak banyak sia dapat ulas pasal ko di forum tu pasal sia ndak kanal ko. Yang sia tau disana si JAson and Katama sija. Original Proposal, ada lima uran gbah tu, tapi tu dua urang tarik diri. Mungkin ko ndak sampat bg tau sia Gogds, tapi ndak apalah.. Ok juga bah nama ko sana tu.

Yup, in the near future, sama sama kita di belakang tadbir. I prefer that, too.....