Kemarin Yang Gila...

Yesterday sia bangun... ya ampun... punya paning kepala... KOGUTAN. Akculi yang malam tu ntah apa mimpi member dari FAF bawa pi Aramai Tie. Sana Borneo Resthouse. Adeh.. sia bilang... antara member yang join is gogds, jasonjay, pelangi, olumis, gidong, tomkurus, monsiop, pirut, mamaii, hazel, onong, sunflower dan ada beberapa lai yang sia nda ingat! Dei... datang ja trus derang tuang tu brandi kah apa tu. Minum sikit jak.. uda sia paning. Lama nda eksersais minum bah. Ntah ending jugak sia lah malam tu. si gonit yang antar sia pulang. Sampai rumah, trus tidur... kira mo tunggu men bula.... but mimang nda buli tahan uda...

Bisuk dia bila sia bangun, punya men berat tu kepala sia... macam mo jatuh jak. Mandi pun lama sia rasa... coz mo on paip pun macam nda larat uda! Suddenly sia on fon trus ada few sms yang masuk. Blum sempat sia go through sama tu sms, bebunyi pula fon. adeh... customer mo minta buat PC. Dui... then SMS lagi masuk. "Mark ko turun sini KK pigi sana kedai "xxx", ada pc mo di perbaiki! Dui... urang paning, macam mana mo buat??? mulau. Then sia sampai donggongon, sia call smua tu customer, cakap sia BZ ni ari. Suruh member yang pigi. Kepala sia masih berat. Tekana pukulan tu whisky kah apa tu... gara² si jasonjay labah nie. Pigi kunu sia mencari Soto. baru kurang sikit! Tah apa gila... sia jalan pi KK pigi sana Cosmopoint pigi ambil transkrip. Apa tujuan sia pun nda tau. Sah masih kogutan. nda mampu sia online kemarin sal nda mampu sia mo tinguk PC. Ada online sales kah teda, sia pun nda tau! ahaks... Baru ni ari dapat online. Nasib crita di FAF kurang uda pasal yang malam tu! ahaks... Tapi ada pula si jasonjay pigi kasi upload tu pic! Mirah lai muka smua tu... Sia punya muka lah...

Tapi apapun sia mo cakap TQ lah sama derang smua... siuk pula sekali-skala outing begitu! Nanti bila si LUGU balik ni lagi parah sia rasa... dia bilang moginum gisom kosuabon! ahaks... tapi okay lah... bukan slalu kan... Lagipun skrg ni zaman kebujangan! ahaks...
Bah ni ja lah sturi sia unutk kali nie... lain kali baru tambah lah... Dengarlah lagu nie sini...

P/S: Si pelangi buyuk, men minta jamin...

Bookmark the permalink.

6 Responses to Kemarin Yang Gila...

hornbill said...

seronok jugak dapat jumpa kengkawan sekali-sekala...

KaDuS said...

ahaks... mimang seronok!!! since slalu jumpa hanya dalam internet saja... apa kata kalau jumpa secara real kan!!!

qisthine said...

wewitt...inda apa ensom masi jga ..biar sdh ko navuk...:)

YaN said...

Waa..kamurang aramaitie nda bawa sia ahh.....
Apa² pun kan KaDuS...sia ada nampak tu pic kamurang sana blog c
Gidong....haha..barabis ko kan gaman?..

Apa2 pun,cute gia pipi ko yg mira2 naauk tu..hehe..ko ada manyanyi ka sana tu ;p ?

Markie Marc said...

wakakakakaka.... lumitt... jaga ko sana... mentang² ko nda naawuk... wakakakakak...

Yan... kiut ko bilang... mo badarah idung suudah sia mo cari jalan mo eskep kunu dari sana... si jason nda pandai brenti mo tuba sia. Bah ko join bah next outing... jan pula ko nda ada... Ko tanya si olumittt lah kalau sia ada nyanyi!!! ahaks...

YaN said...

Uinaa...buli piscaya ka tida nie ahh??..hehe..Wau !! lugu tul c JJ ah...tukang tuba.. :rotl:

Nanti sia sual solidik c buss lumis..jaga² kama nadapatan ;p
Inda baa..sia sakap² sija tu..
Kalau dibearkan family,okee juga..
Nie...diuang care abt me ba tu..