Song For Someone ... Part 3

Lagu background ni ialah lagu Maybe dari kumpulan Neocolors. Dia juga menjadi lagu tema Ara - Leo dalam Sana'y Wala Nang Wakas. Ni Lagu sia dedicate untuk someone yang maybe akan melawat blog sia nie... Maybe Its Wrong... girl!

There I was
Waiting for a chance
Hoping that you'll understand the things
I wanna say

As my love want stronger than before
I wanna see you more and more
But you closed your door
Why don't you try to open up your heart
I won't take so much of your time

Maybe it's wrong to say please love me too
'Coz I know you'll never do
Somebody else is waiting there inside for you
Maybe it's wrong to love you more each day
'Coz I know he's here to stay
But I know to whom you should belong

I believed what you said to me
We should set each other free
That's how you want it to be
But my love went stronger than before
I wanna see you more and more
But you closed your door

Why don't you try to open up your heart
I won't take so much of your time

Maybe it's wrong to say please love me too
'Coz I'll know you'll never do
Somebody else is waiting there inside for you
Maybe it's wrong to love you more each day
'Coz I know he's here to stay
But my love is strong
I don't know if this is wrong
But I know to whom you should belong

Maybe it's wrong to say please love me too
'Coz I'll know you'll never do
Somebody else is waiting there inside for you
Maybe it's wrong to love you more each day
'Coz I know he's here to stay
But my love is strong
I don't know if this is wrong
But I know to whom you should belong

Bookmark the permalink.

4 Responses to Song For Someone ... Part 3

YaN said...

Shallom....
Adeh...siok lagu ko kadus..
Sepa tu sumandak yang ko tungu2 ahh?..ngeh ngeh.. :hammer:
Dei dogo...baru sikarang tepost
d sini blog ko gaman... ;p

Apa2 pun,nice blog..pandai ko pilih lagu..terhibur sia....

Peace !!!!

Markie Marc said...

ahaks... yan... ada ni satu sumandak bah... dia... emmm emmm ahaks... teda lah nanti dia tebaca... terasa pula dia... bukan sia tunggu dia.... tapi sia di sekiwakan oleh dia... ahaks...

YaN said...

Owh...istidy sija ko kio kadus..
Ko misti mo piscaya nie "setiap kejadian PASTI ada hikmah disebaliknya" mungkin sudah tersedia "sesuatu" yang memang menjadi milik ko nanti..pasti yang ini LEBIH baik lagi walaupun dia tidak sama dengan kenangan lalu itu
Apa yang penting..BERIKAN peluang pada diri sendiri..berikan peluang juga untuk "dia" nanti...KUNCI tak semestinya hanya 1 sija kan???? ;p

Anonymous said...

hai...mark saya memang suka tu lagu sampai sekarang pun saya ma c dengar lagi tu lagu...even sampai bila2...sa harap ko kenal siapa saya...sekarang saya suka Lagu c Samsons 'Kenangan terindah"syok btl2 mcm sa teringat time muda -muda dulu....ko tau juga saya tu kan...Jangan Lupa wish untuk Bday saya Ari ahad ini...13/08/????