Song For Someone Who Was Special To Me PT.1

Kinnda fall in love with this song... not after That AF3 Champ sang it... but after i heard Dewa Sang it For The First Time... long Before AF3 Season Start. Lagu ni ngam dengan apa yang terjadi sama sia... With dis girl...ahaks... Bah untuk hiburan ja... Enjoy!!! Pupus By Dewa
The Song Of The Moment!

Aku tak mengerti
Apa yang ku rasa
Rindu yang tak pernah
Begitu hebatnya
Aku mencintaimu lebih dari yang kau tahu
Meski kau tak'kan pernah tahu

Aku persembahkan hidupku untukmu
Telah kurelakan hatiku padamu
Namun kau masih bisu
Diam seribu bahasa
Dan hati kecilku bicara

Baru ku sadari
Cintaku bertepuk sebelah tangan
Kau buat remuk seluruh hatiku

Semoga waktu akan mengilhami
sisi hatimu yang beku
Semoga akan datang keajaiban
Hingga akhirnya kau pun mau

Aku mencintaimu
Lebih dari yang kau tahu
Meski kau tak'kan pernah tahu




P/S: Hi ... This Song Is For You... TQ. You Know Who You Are...

Bookmark the permalink.

6 Responses to Song For Someone Who Was Special To Me PT.1

hornbill said...

Sabar ja lah k... kekadang tu ada benda yang kita nak tapi tak bleh jadi milik kita.

YaN said...

Shallom....
Adehh..ko tau ka marc ?
Nie lagu pun lagu kesukaan sia..
1st time sia dengar pun memang suda sia suka..dari tahun lalu lai sia suka nie lagu sebelum c mawi nyanyi lagi baa...

Macam mana pengertian ko sama nie lagu,om ingkaa nogi doid dogo..
Kisah lama katakan..haha..lepaskan!
Sia suka mancing baa..bila ko buang mata kail tu..seolah² ko buang jauh² semua masalah tu..sambil mancing,banyak yg ko pikir..bila umpan mengena,kepuasan tu tiada taranya...puas hati LEGA!!

"Dia berserta kita sekarang dan selama2nya"

Markie Marc said...

Yep betul tu hornbill, Kita nda akan sentiasa dapat apa yang kita mo... TQ

Yan... Mimang ko paling memahamilah... ahaks... misti banyak pengalaman ko ni kan... sampai berfalsafah lagi... keehoi!!!

YaN said...

Shallom..
Manadaa...bkan pengalaman sia..
Kakak² n kawan² sia kan ada..diurang selalu bertanya n meluahkan masalah diurang sama sia..kadang²tu dari pengalaman sia sendiri laa..but bab yang "lepaskan" tu memang dari pengalaman sia laa..adehh.4get tat!!!

Tapi yang bikin jilos kan..ko punya lagu kadus tu baa..suba da ko bagi sia..adehh..meh kalau ada masa kan siok kalau dapat berduet..
Hahaha...perasan laa..ujan guntur nanti.. :hammer:
Peace....

hornbill said...

Sabar saja n serah pada Tuhan. Dia ada rencana yang lebih best

mary_lea said...

eeiii...sia suka ni lagu oo..adehh..mark mcm susa2 aja ko mo kasi lupa tu?sabar ja la kio..tapi sia sallute ko on one thing..ko inda mcm certain people sampai menonggeng bila ni perkara jadi sama dorang..still standing!!good 4 u..still d mark i know..rock steady!!!