About November (Dapat Dari C Balle! TQ Balle!)

SIKAP DALAM PERCINTAAN
Banyak helah dalam menghadapi pasangan. (Not Sure...)
Cermat dan teliti dalam menjaga perhubungan. (AGREE)
Amat berahsia dengan pasangan dan sesiapa. (Sumtime)
Degil dan engkar dengan pasangan. (Not Really)
Tidak suka dikongkong oleh pasangan. (So-So)
Mudah ambil berat terhadap pasangan. (AGREE)
Tidak menghargai perhubungan. (PANIPU NI!!!)
Sambil lewa dalam perhubungan. (Ni Pun Sama... Panipu)
Emosi yang mendalam dan tidak romantik langsung. (TAMBIRANG)
Perangai tidak dapat diramal terhadap pasangan. (AGREE)
Kurang menhargai pasangan dan hal-hal percintaan. (LAGI LAH TAMBIRANG)
Kurang bersama dengan pasangan. (Slalu bah!)
Pasangan Ideal: 4,7 (Apa nie...???)

SIKAP
Banyak idea dalam perkara (AGREE)
Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya (AGREE)
Berfikiran ke hadapan (Yakah?)
Berfikiran unik dan bijak (Nda Sure)
Penuh dengan idea-idea baru yg luarbiasa (AGREE)
Pemikiran yang tajam (Nda pasti...)
Daya firasat yang sangat halus dan tinggi (AGREE)
Bagus untuk jadi doktor (Wakakakaka... Ni yang lawak!!!)
Cermat dan teliti (AGREE)
Personaliti dinamik (AGREE)
Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia (Yakah???)
Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra (AGREE)
Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran (AGREE)
Terlalu degil dan keras hati (AGREE)
Apabila hendak, diusahakan sehingga berjaya (AGREE)
Tak suka marah kecuali digugat (AGREE)
Mudah ambil berat terhadap orang lain (Tottaly AGREE)
Pandai muhasabah diri (Apa maksud muhasabah???)
Cara berfikir lain dari org lain (AGREE)
Otak yang sangat tajam (Dua kali uda sia nampak tajam nie...)
Pandai mendorong diri sendiri (Nda kali)
Tidak menghargai pujian (Depend on pujian...)
Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi dan apabila hendak sesuatu (AGREE)
Cuba sampai berjaya (AGREE)
Badan yang tegap (Wakakakaka... Urang SLIM River!!!)
Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam (AGREE)
Romantik (Nda pasti, kena tanya my Ex's)
Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang (Siapa cakap)
Suka duduk dirumah (Kalau teda yang intresting di luar)
Sangat rajin dan berkemampuan tinggi (nda pasti)
Amanah, jujur setia dan pandai berahsia (Dua kali uda sia nampak nie...)
Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi (Sometime)
Bercita-cita tinggi (AGREE)
Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah (Tottaly (AGREE))


Dapat dari si Balle. TQ Mandak!!! Susah-Susah Ja!

Bookmark the permalink.

4 Responses to About November (Dapat Dari C Balle! TQ Balle!)

madpie said...

mark,
muhasabah diri maksud dia pandai memotivasikan diri sendiri. pasangan ideal : 4 & 7 << urang yang lahir bulan ni yang ngam sama ko deblang bah tu..

Mary_Lea said...

mark..
paling sia geli hati kan bila terbaca 'badan yang tegap'!!wakakak....yg 'tajam2' tu ko agree ja ba..jan pura2..hehe..

KaDuS said...

Lea... ko pun November jugak tu... sama lai DOB tu... sia tua kan lea... wakakakaka

mary_lea said...

Inda juga mo mangaku kalah ko ni mark..susa ka ko mo panggil sia kakak ni?ekekek