New Song: Aldro John Gaisah

First, Sia minta maaf sama si Yan, sbab sia ganti lagu nie... sori kio!!! Nanti sia bagi ko tu lagu lama... Err... Okay... Lagu yang men skrg ialah lagu dari Aldro John Gaisah! Yes anak kepada Superstar Sabah, Tongotiagak (Mendiang/The Late) John Gaisah. Dia uda terbitkan Album yang bertajuk Superstar! Album ni akan sia Review di sana KaDuS Entertaiment nda lama lagi. Kenapa sia pilih lagu ni untuk Promote ni Album... Saja... ahaks... Sia suka ni lagu!!! tajuk lagu nie.. Piginavaan Om Pitongkizadan! Dapatkan album ni segera di pasaran dalam Bentuk Kaset dan CD! Enjoy!!!

P/S: Aldro John Gaisah, Please Contact me or mail me! TQ

Updated Today (14/10/2005)
Lyric Kena Kasi Betul Sikit... TQ Antanom For Noticing
Sia lupa include lirik ni lagu... mana tau ada yang berminat. Siapa nda faham and mo dia punya translation, EMAIL ME!

Piginavaan Om Piupusan
Dandi Toh Om Batos Toh
Pitongkizadan Kinopupuson
Au Nodi Miho Gumuhi

Au Zou Kalati... Onu Oh Hasa Ku
Gisom Au Koh Momoduli Doho
Kivaa Nangku Do... Kinokousannu
Ompuno Zou Oi Koginavaanku

Cho:
Tumongkizad Ko Nangku Doho
Mogidu Mantad Doho
Kada Noh Daa Tihombuso
Popoluo Koh Nopo Do Ginavoku

Kinongoho Poh Om Lotion Noh Daa
Hozouku Diti Montok Diau
Kuozon Podi Tinongkizadan Nu
Ahansan Zou Avasi Koposizon Nu

This Song Dedicated To ... I Know You're Here...

The Album Review Is Available At KaDuS Entertaiment Page. Bleh lah lawat tu page... And dengar lagu Aldro John Gaisah - Superstar!

Bookmark the permalink.

10 Responses to New Song: Aldro John Gaisah

Anonymous said...

Stay Current With New Free Full Text Books With RSS Feed from the Online Books Page
No doubt that one of the hottest topics these days are full text books online. I'm not talking about the Google Print or Search Inside The book material from Amazon.com type of content but the myriad of content ...
Hi, I was just blog surfing and found you! If you are interested, go see my Mens Health News related site. It isnt anything special but you may still find something of interest on Mens Health & Womens Health. There is also Mens Health News & Womens Health News.

Zirbad said...

Anak the late John Gaisah pula ni, Mark. Of course la kan... bleh tahan suara dia tu...
Nanti mau beli satu kaset pasang d kereta..
~~~~
pisst:
I think 'Robot' la yg buat komen anonymous tu... klu bikin kacau kau ja, better pasang 'word verification' setting..

adios...

YaN said...

Shallom Marc..

Uinaa..siap ada nama sia lai..
Pounsikou ko ingat juga mo bagi sia tu lagu..Adehh..nda lai la sia tedingar tu lagu lama asal buka blog ko nie marc...:cry:

Sikarang...lagu c Aldro pun siok..
Tapi ada sedih sikit laa..suara dia power la..koturu nopo romou matoku..uinaa..mimang bapa borak anak rintik laa..sama2 pandai menyanyi..nie tuan blog pun apa kurangnya pandai menyanyi ba...mana suda dii dubbing keset yang ko sakap sia tu?...
hehehe...

Majula sukan utk blog ko marc..
Kc rajin2 update kio..o ya...
"Hendak seribu daya..tak hendak seribu dalih...kalau mo berubah...
berubah untuk kebaikan diri sendiri sebelum berfikir untuk kebaikan orang lain..." <-- ini komen untuk yang sana bawah.. :D

P E A C E

antanom said...

I like the song by Aldro...wahhh..ada juga pelapis the late John Gaisah ni...

Mmg best la tu lagu KaDus :)

Anonymous said...

Conduct on site incites free speech debate
' Can professors publish whatever they want on their faculty Web pages? Should guidelines exist? Does it matter whether the subject is not the professor's scholarly area of expertise? These are some of the ...
Find out how you can buy and sell anything, like things related to private road construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like private road construction!

Markie Marc said...

TQ kepada yang minat lagu Aldro dan penyokong lagu² KaDuS! Make Sure dapatkan Yang original dan bukan men dubbing or Download. Antanom, kalau ko beli full album, lagi best. Banyak genre lagu dia...

Zirbad, Pologoson tu unwanted comment tu. Aramai juga ni comment box sia... akakaka... Beli jan tia beli!!!

Anonymous said...

Hi, just came across your site, liked it!

direct mail list brokers

Hi, I was just blog surfing and found your site! If you are interested, please see my site at direct mail list brokers It can help you build your FREE double opted Mailing List.

antanom said...

hehehe..tengkiu..ada lirik suda.. tapi sia rasakan yg sia kasi bold tu bukan supposed to be koginavaanku ka?

Au Zou Kalati... Onu Oh Hasa Ku
Gisom Au Koh Momoduli Doho
Kivaa Nangku Do... Kinokousannu
Ompuno Zou Oi Koupusanku

Baiklah...sia akan bili album dia nanti..harap2 bulan 12 sia balik ni bulum abis lagi...hihihi...

Markie Marc said...

Antanom... TQ, tergesa² bah mo taip tu... sampai nda sedar lirik dia silap... Apapun TQ for kasi remind. Bah ko bili lah... sia rasa, time ko balik nanti masih ada juga tu... dun wori!!! Skyline bah tu boss, mimang banyak derang buat sia rasa tu.

Anonymous said...

kepada peminat sekalian,thank u 4 u guys punya support.you guys rock.for me u are also superstar cos u support local artist.I'll try my best to give you guys & babes more good songs in the future.Aldro John Gaisah.to MARK,Kau memang hensemboy!