Mo Cari Duit Lebih...?

Sejak dua tiga menjak nie, banyak sia dangar tentang ni online income dengan hanya surfing. ada juga yang macam piramid and so fort. ada yang betul, ada yang tidak. But sia pun terjoin juga dua program macam nie. Satu international, dan satu Local.

1. Studio Traffic


Ni program nie si Alb yang kasi kenal sia. Mula² sia lansung nda percaya. Tapi bila sia tinguk one of his colligue punya proff of payment (cheque atas nama dia) sia trus nda menoleh kebelakang lagi. Nda lama dia (si Alb) kasi tinguk dia punya cheque yang kana kirim dari US. Wah! dapat RM300 something dalam masa only 1 month. Bukan susah juga kerja dia... paling² ko pasang autosurf, then dia surf sindri... ko tidur pun buli. Kalau mo try, CLICK ja Banner di atas tu. Or CLICK SINI. Try ja.

2. Sistem Matrix Bulanan RM10



Ni tempatan punya. Sia blum tau sepa² yang kana pay uda, tapi apa yang pasti ini benda local. Kalau dia mo tipu pun, derang mimang ada bagi alamat derang, berserta numbur fon lagi. Ni macam skim piramid. Mo cari Downline. Paling² pun kamu post jak banner kamu di mana². Bila urang register under kamu, banyak lah income kamu. Tapi kana rajin lah. Try lah, mana tau nasib kamu bagus. Click ja banner di atas or CLICK SINI

Bah... Kamu cubalah. Dua benda ni. Nda bagus juga mo simpan saturang. Kamu try and ask me kalau ada yang nda faham. Nda Salah Mo Cuba kalau benda tu buli menghasilkan keuntungan...

Bookmark the permalink.

4 Responses to Mo Cari Duit Lebih...?

Zirbad said...

ishh ishhh .... iklan lagi ah'...ST memang hot, pi masuk forum guritom, topik ST antara yg panas. Tapi Mark, ada yg labih SUPERHOT skarang ni... nanti jumpa, kita crita la...
~~~
pist: timbul da ko punya gambar ya.... eheks²

Sumandak said...

hmmm... makin power blog ko ooo... hehehe... hari-hari sia pasang tu lagu pusakag ooo sampai tu telinga parents sia boring sudah... "tiada lagi lagu ko yang lain kah?" wakakaka....

YaN said...

Shallom...

Memang pemes la ba ST nie..sia lali suda dingar nie..balik2 tu sumandak datang d cc sia kc promote..adehh...tapi,MEMANG boleh piscaya ba nie barang!!

Setiap hari ko OL selama 30 minit dalam ST nie,ko boleh dapat duit..tapi yg lucunya,smpai skg nie sia masih bulum daftar kekeke....

dbosfm said...

actually aku daftar ST ni bulan April lagi (free punya)..tapi ndak pernah surf2! lepas tu bila baru2 ni tengok org tayang check sana sini, baru barabis p cari username n password nasib baik jumpa...kekek!!