Sturi pasal telefon

Sebanarnya teda idea apa daa mo tulis... tiba-tiba dapat idea nie bila sia antar sms sama kawan sia, trus dia pun mereply sms sia. Macam teda stori jak kan...

Sa sms kawan sia mo tanya dia jadi turun kah tidak ari anam ni. Mo kol, tidak lai cukup kridit. Semalam abis bikin telepon kawan yang pakai line kl. Nda payah sia cakap siapa, nanti dia bilang sia berkira lagi. Udalah teda kridit. Nasiblah... ekekeke TQ YAN)... So sia sms dia dekat abis bah 1st part sms (SMS besa 1 part ada 165 character)... Sekali dia reply punya lah koinggorit. "OK" itu jak dia reply. Dua urup tu saja. adeh... bukan jugak marah bah nga or bukan juga sia mo suruh dia reply panjang-panjang, tapi dei udalah Telco-Provider kami berlainan, dia reply dua urup jak , uda kana caj RM0.15 (dia punya sa rasa RM0.20)... ahaks... Begitulah sms yang slalu sia trima dari kawan. ko tulis bagai nak rak, macam mo sakit uda jari ko, dia reply "Ba"! itu jak... Ahaks...

Kalau telepon, ekekekeke... skrg okay udalah... dulu lah time TMTouch Blum merge sama Celcom. Masa tu TMTouch, kalau nda silap ada dua line juga, TMTouch and InTM. Yang TMTouch tu lah yang bikin irritate sikit tu... Besa TMTouch, kalau abis kridit or tempoh mimang kana cut, tidak bleh call out... tapi masih buli tu 3 Seconds call. Adeh... Imagine lah derang balik-balik kol mo kasi cerita something smpi bitri derang abis... dui...

Itulah crita pasal telepon yang sia ingat... Sia tuyu-tuyu bah nie sekarang!

Bookmark the permalink.

One Response to Sturi pasal telefon

YaN said...

uinaa...

sitidi ko marc.erei gia..
mimang ada tu perasaan len kan lau ko taip panjang2 bagi kawan n da pula reply ko cuma "ok","ba", "tidak"... huiss
bukan mo sakap apa be gia nga,inta la.. sapa yang alami tu, paham2 sija la kan apa tu perasaan

okee sija lau ko marc ;)