Jumpa Admin KE

Akhirnya smua admin KE (KaDuS Entertainment) berjumpa kemarin untuk berbincang tentang perancangan yang akan dijalankan oleh KE dimasa terdekat dan masa akan datang. Akhirnya berjumpa juga sia dengan si sumandak@Davelynn (yang Ayu, Tapi Jajal dan Lawak). Lengkap sudah kaka perjumpaan pertama admin di KE bila sia, sumandak dan gogds(buss) berjumpa. Kami miting kaka di sana Sugarbun Beverly Hills. Kami janji around 11.30. gogds pi ambil sia (tq buss) di donggongon and si sumandak datang dalam 15minit kemudian...

First Impression pasal si sumandak? Wakakaka... muka dia macam kawan tadika sia. Nama dia Pamela! Mimang sia pernah nampak jugak si sumandak ni before. Di sana Frenster, YM, forum, blog dia, flickrs dia and ada satu kali, web cam. Tapi tulah, ingat-ingat lupa jak. Wakakakaka... time dia datang, sia tinguk macam pendiam jak (dia bilang kalau dia diam dia berfikir). Malu-malu kaka. Sia nampak jak dia datang trus sia pigi jauh sikit duduk. Bab dia mo tandang sama kodut sia. Tapi teda juga. Lama-lama baru dia mula kasi keluar jajal dia... Wakakaka. Apapun, it's nice meeting her after almost three year kenal melalui tenet! Ahaks..

The meeting (malas bah mo panggil meeting, more like diskusi) went smooth tanpa sebarang gangguan. Hasilnya, we agree on some very important thing, such as the logo, and future activities. Sambil tu sempat lai si gogds ambil pic... wekekekeke. oh yah gogds ditemani oleh isterinya, c tugou! ahaks... The diskusi session last for almost 3 hours. We went tu apai's (Andrew Poninting) home to meet with up and coming singers, Esther Appolonius. Adalah crita-crita sikit and do some "unofficial" photoshot! The photo maybe akan kelihatan di KE web dalam few days. Then ada juga urang yang trip ambil pic dalam studio. wakakaka. Si sumandaklah... sama sia... wakakakaka...

Kami bergerak around 4.30 gitu and went to send sumandak at Beverly Hills (where her dad pick her up), then gogds sent me to donggongon (tq again buss). Ujan lai tu... sekejap lebat-sekejap tia. but luckily sia nda kana ujan. Then i meet with my sista (adik angkat) to discuss about the Sugandoi. Last almost 6 sumting. then pulang....deiii At last sia kana ujan jugak... Wakakakakaka.

KaDuS Bilang:
Tukoi... basar noh ma mata si sumandak. Macam podii duok...wakakakaka. Mimang jajal gila lah ni urang nie... Ada satu past time diskusi tu, brabis dia tandang sia. Kenapa tu ah mandak...? Wakakaka.. Then... plan kami si gogds... eh nda payah crita lah...wakakakaka.... Apapun TQ very much for datang and diskus about KE ni. Makasi banyak²! Tapi lawaklah... Wakakakakaka!

Bookmark the permalink.

18 Responses to Jumpa Admin KE

madpie said...

apaitu duok?

sumandak said...

kada kama, mark... nanti ko... aduinah... ada lagi meeting bah... Kita semua mau pigi interview si apai juga nanti... bukan ko dapat lari tu...

Anonymous said...

duok tu mangkali burung hantu ..ada apa2 ka ni si marc dgn si sumandak..gossip...

Anonymous said...

Macam MArk sama SUMANDAK... ada smting going ON.. bah apa apa pun.. harap akan TEBINA ikatan itu dan bahagia ke anak cucu... Itu berita gembira.. bukan GOSSIP....

F!oNa said...

pwittttttttt ;) ... hehe akhirnya bertemu juga c marc sama sumandak kekeke...

madpie ..duok = puok = owl = burung hantu keke....

buss gogds.. kirim salam sama c mami :D .. nda sabar tunggu kamurang punya "pendapatan" dalam meeting ;p

adios~

Sumandak said...

Na Na... Ko tinguk, Mark... Ada urang cakap kita ada something sudah. Wakakakakaka... Apa macam ni Mark? KE punya admin kena gossip sudah... Wakakakaka... Nanti ko sia tandang ko... Wakakakaka...

Anonymous said...

mandak ko jangan ko main kasar sama si marc...

Markie Marc said...

kamurang, jangan buat gosip... indada apa² antara kamirang melain kan sia dan bibilanut sebagai tambalut sahaja... wakakakaka...

Duok tu yang burung mata basar tu... wekekekeke

Markie Marc said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ngaku ja la no problem bai tu..

Anonymous said...

Ya bah MArc.... teda masalah bah tu mau mengaku.. BERITA BAIK bah tu kalau ada SUMTING between you and sumandak..... Bah bila lagi......

sumandak said...

mark... alang2 kita bergambar sambil pigang tangan lah? amacam? sia, ko and gogds? amacam? kita tiga orang... eh plus si jason lagi pigang tangan turus... wakakka...

labulabiyaay... gossip gia butul2 ni...

Anonymous said...

oh.. nda da problem bai tu..mandak gambar tu la yg ditunggu-tunggu..ba bila la mau kasi preview..

sumandak said...

my gudness.. ni urang ahh... suka butul dia mo tinguk... nantilah... wakakaka.. frontpage newspaper? amacam?

Anonymous said...

Bah... capatlah kasih kuluar tu gambar kamu.. bulikasih masuk sana SABAH TIMES .....

Markie Marc said...

ko ni anonymous, macam sia kanal ko siapa nie... wekekekekeke... jaga ko sana.... Apapun, sia akan jawap skema pinya jawapan... No Komen! wekekekeke

Anonymous said...

Kanal saya???? Buli tahan ko nie tau Kanal saya.. banyak bah anonynous sini nie.. tapi memang mcm tu lah ..kalau sudah kena gossip2 and jumpa tu "koupusan" .. mimang buli kanal urang trus wohhhhhhhh... bah capat .. tangkap gambar kamu dua yang studio version..mau kasih keluar Sabah Times..... hehheheheheh TAHNIAH ah KADUS!!!

sumandak said...

eeeeeekkk.... buat apa juga kasi kuluar pigi SABAH TIMES? YAY!... macam si TOMKURUS saja sia tinguk2 ni tau... Muahahahaha...