Finally Found (KaDus & sumandak)

Sia nda tau mo cakap macam mana actually. Okaylah gini saja. Daripada sia simpan and urang kurik-kurik trus buat spekulasi yang tidak bagus, better sia konfess saja di sini. bukan lah mo cari publisiti murahan or pok silap pemes, tapi better sia nda tambirang kan. Slama ni ramai urang buat spekulasi antara sia sama sumandak, which kami deny habis-habisan. Tapi tah lah napa tiba-tiba, smua tu feeling timbul tanpa sia sedar.




So we've decided to give ourself a chance, to share our love together! Adeh jiwang jugak ayat sia ni. Ahaks... apapun, ni ja yang sia buli cakap, i love her with all my heart! yeah!!!

The Earth, The Sun, The Rain (Color Me Badd)

When I was lost, I could not see
All the beauty and wonder, wrapping around me.
I was alone, dreaming of you
Oh I could not imagine this dream coming true.
So much joy now, in all that I touch
You make me feel everything so much.

I will love you for the earth at my feet.
I will love you for the sun in the sky.
I will love you for the falling rain, oh oh oh oh
I will love you for the heart that could break.
I will love you for the dreams that we share.
I will love you for the falling rain, oh oh oh oh

Face in the wind, tears from my eyes
Baby, where have you been?
But I was, always, waiting for you. (oh baby)
To pull back the door.
To take me by the hand and lead me through.
This whole world was a stranger to me. (stranger to me)
Now you have opened my heart to everything.

Like a whisper in a dream,
you walk softly into my life
with love and sweet emotion
and as I gaze into your eyes
I see the beauty that God has created.
And I love you girl,
Now and Forever...

Oh, yeah, baby...hey,hey,baby,nah nah nah
Repeat Chorus
Oh Oh Oh, baby, yeah

This Is For You, sumandak!!!!

KaDuS Bilang:
ni kali sia tia tau mo cakap apa... sia blur, sia tuyu² sia tia tau... yang sia tau dia sama sia sekarang... Pray for us... Tom... mana uda ko...? jadi apa ko mo buat sekarang???

Bookmark the permalink.

5 Responses to Finally Found (KaDus & sumandak)

Anonymous said...

sia mau tingu kamurang "HAPPY FOREVER"...kamurang suda tau each other so..indada problem..GOD BLESS kadus & sumandak

lumiz said...

bah kalu sdh jeng2 ingat2 jumput sodara2 gia ..ahakssssss

Yen said...

baru kenal kamurang ni di dua laman web iaitu sumandak punya and ko si kadus, mula-mula sia tertanya-tanya mesti ini si kadus boyfriend si sumandak and walla...pertanyaan tela terjawab. bah, semoga bahagia kamu selalu :).

Anonymous said...

tida gia jantelman tu ko punya boy tu....hehehehehe,jangan marah ah'

Anonymous said...

saya mau foto yg sepadfan dengan sumandaknya...mauku yg hendsome dan berduit.d tambah bijaksana.