Thank You All

Yeah! First Of all... Sia mo ucap THANK YOU VERY MUCH sama derang yang uda wish sama sia. amat dihargai. Smua E-Mail, SMS, PM, Testimonial etc... Tq very much. Also tidak lupa kepada yang kol juga. TQ Very Much.
P/S to Azean Villame: sia kasi masuk juga pic ko nanti, since sia nda dapat jumpa tu disk. You Save For now!

BLOG>>
Ada perubahan kan. Last time,sia try pakai tu Blogger Beta pinya template, yang men drag-drop saja. Keja senang bah... Tapi guess wat, Sia nda juga pandai paham macam mana mo buat.. Satu malam sia pikir, macam mana cara sia mo buat, tapi nda juga dapat. Made up my mind tadi pagi, sia bilang mo pakai tu core that is pure html plus css sikit. Nda pandai sia pakai tu xml. Kalau mo pakai pun buli, tapi ilmu IT sia ni masi rendah bah. Lama-lama sia pakai juga tu, tapi nda tau bila. Ajar sia!!!
Sia pinya Kutak Teriak pun uda sia ubah! Sia ikut dari sono Blog si yan. Macam siok juga mo pakai since dia nampak nda begitu fussy. Senang m urus... and user frenly. Tapi nda tau lah... this is my first time pakai dia...

UPDATE>>
Errr... Setakat ni sia nda tau apa yang sia mo update... Kindda blur. Nda tau apa mo cakap. Nga kalau ada crita, sia akan post juga disini... TQ Once Again!!!
Yeah!

KaDuS bilang:
1,2,3...

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

2 Responses to Thank You All

AllByNose said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mrNose said...

Happy Birthday, Mark. Smoga sukses selalu.

Klu ko mo kasi abis zaman bujang ko, jan lupa inpom sa ah.

Scorpio plak ko ah. Baru sa post pasal scorpio ni. One of the karakter is...

A fascinating personality and outstanding powers of leadership...

If really u r born on 21/11, then ada sikit² karakter SAGITTARIUS jgak tu...

Anyway, tu cuma kepercayaan Astrology. Mungkin ada juga kebenarannya... sikit-sikit...