My Blog, Sia punya suka lah...

My blog, so sia punya suka lah apa sia mo tulis... anybody yang rasa nda selesa dengan whatever i wrote here... I JUST DON'T CARE! Especially things i post about myself lah... If i wrote something general and you think that i am wrong, i don't mind, but things about myself and you want to argue... THINK TWICE!!!

Actually, dulu pun pernah urang pigi cakap-cakap yang nda tentu-tentu sini blog, sampai i have to moderate all my comment. Mimang kana hantam pinya lah... but bila sia pikir balik... if i keep on arguing with that person, i'm just wasting my time... so my magic word is pologoson saja... Still remember, my former gf blog, truk kana maki-maki. sia pun heran... sia pikir teda sudah urang macam ni, rupanya masi pula ada,,, wakakakaka...

What happen was, somebody, who is a lowlife scumb writing sumting insulting in my comment (kutak teriak) even try to leave a comment at my post by using anonymous id. Coward act!!! Bukan mo pakai real name... mo jadi poser lai... I want to trace juga sepa tu urang, tapi, as i say, i'm just wasting my time searching for the SOB. POLOGOSON!!! you can say whatever you want, i just don't care... Everything i wrote here is none of you bussiness, so why don't you stick your nose on your own ass rather than making such uneducated comment on other people blog...

So whoever you are, grow up!!! Make your own blog, and insult yourself... Don't simply go to other people blog and insult them... Oh, if you are blind, GROW UP!!!!

KaDuS Bilang:
haha... ni lah kalau urang teda karaja selain dari mo insult urang lain... nda sia paham lah... well as i say earlier, Sia pinya blig, sia pinya suka apa yang sia mo tulis or kasi publish... kenapalah sia publish gambar anjing begandas... sia pinya suka lah... bukan sia minta ko duit klan... wakakakakaa...

This entry was posted in , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to My Blog, Sia punya suka lah...

karulann said...

Hehe.. Kasi Never peduli jak org mcm tu... Teda karaja baitu, tulah tu pi buat benda bodoh...

Markie Marc said...

Yap. Mmg teda karaja urg tu. Sa rasa klu dia kana suru isi biodata, misti dia ckp hobi dia kc buruk urg pnya blog posting. Ada hati mo insult urg. Klu dia kana insult mangamuk kali tu SOB. Haha.

Mimang Pun kc biar, pelegesen nepe. Haha. Tq karulann!

LeeJB said...

Hahaha... Biasalah tu orang macam tu. Dorang lah yang kasi color to this world. Kalau inda, buring juga kita layan legitimate comment saja. But sometime, we wish we can kill them kan... Hehehhe... Memang tu babi tu inda pandai gumuk...

Adora said...

Biarlah orang mcm tu mark. Memang ndada keraja dia laitu selain menyusahkn hidup orang. For me, i do welcome all readers and their comment. Cos i myself pun rajin p baca blog orang..hehe

tp kalu sampai mo kasi komen2 jahat tu, alalala nda bagus suda. Just ban the IP adress kalu sana shoutbox, and tu komen, ko delet ja..

neway, hv a nice day

Markie Marc said...

lee-> i do agree juga with you... takan mo yang legitimate ja...kira variety juga... and ya... mimang tu babi nda pandai gumuk... kapla dia rusak!!! wakakakakaka

adora -> i do welcome juga, tapi jan lah sampai mo insult bah... indada sikul tu kalau sampai mo insult... yang sia post pasal sia lai tu... wakakakaka. um... seperti yang sia cakap... pologoson saja lah... wakakakaka