Bermaaf-maafan

Wekekekekeke.... I like this picture.... This pic was taken by Walter Frankie, my colleague at the office. A new photographer, and a talented one too. Two person involve in this picture, Webber and Junior. Webber is a blogger friend who do his practical here at our office. Since sia teda idea apa mo buat or design dengan ni pic, so sia tambah dialog saja lah... wekekekeke...



KaDuS Bilang:
Ntah apa angin ni trainee smua nie..? betebiat kah apa? Kali, derang blum "blum makan ubat ni..." wekekekeke... whatever it is... janji derang happy...

This entry was posted in , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Bermaaf-maafan

ladymariah said...

ui na... sentimental tul. hehehehe.

Merapu itu baik untuk kesihatan said...

"Since sia teda idea apa mo buat or design dengan ni pic, so sia tambah dialog saja lah... wekekekeke..."

-ehemm..memang lah bah teda mau tambah dalam nie pic.. biasalah yang dalam gambar pun hensem sudah..hahah..ter'ghairah' sya kena mention oleh one of the most powerful blogger in KDM blogging industry..haha..blogs pun jadi industry sudah nie..

-shout out to mr.mark " i like ur body" hahahha..

markiekadus said...

ladymariah -> ya, mimang derang tu... macam-macam ja karaja derang... nanti sia mo post lai few pic 'jajal' derang nie... wekekekekeke. Tapi mimang sentimental lah...

merapu .... -> blog as an industry? not yet lah... but it is going to that waylah... i still consider blogging is a scene. Wekekekekeke...

By the way webber, I am not the powerful... there's a lot of other blogger yang lagi hebat... I am just one of the few regular blogger...

"Begini Bunyi dia... "wekekekekekeke

GregChai a.k.a. teekay said...

rupanya ko suka juga buat cerita yang lucu ah hehehe, bah bila buli kunu translate kartun sia hehe siuk ko punya dialog ni... :)

C.Alv.B said...

Adakah macam tu..hehehehe..tapi klu mmg sdh tiada keja mo buat kan..apa pun bleh jadi bh kan? hehehehe

markiekadus said...

teekay -> buat dialog sia nda berapa pandai bah... wekekekeke... nga, buli juga sia cuba-cuba lah...

c.alv.b -> mimang teda idea... tapi memandangkan tu trainee satu baru putung rambut... timbullah idea jajal sia... wekekeke... by the way... TQ for visiting this blog...