Finally!!! RGiP Pic (by Me) is out

I know, i know... i am the last to upload this pic. Ya... but for me kan... Better late than never. Wekekekeke. I am not a very good photographer as i am just learning to uses it. So expect a simple-simple pic lah... wekekekeke. But this pic untuk tontonan semata-mata. Tiada kena mengena dengan yang mati atau idup or purak-purak pengsan... Wekekekeke...

Event: RED Is Glam Charity Party
Place: D' Junction
Date: 7hb Dec 2008 (lama sudah kan)
Organizer: O2Cfamily (bravo guys!)
Attendees: O2C's Members, Bloggers, Celebrities and KaDuS Entertainment Admins.

Pic: Tinguk bawah.

Presenting The Sumandaks that nite...


Urang sibuk mo masuk si sumpit sibuk mo keluar

Olumis and Girllyenn - Glamour


Something makes them smiles... what ah? (Greg, Kuai & Zi)


they are here too


...also them


...and them too


Camera's nowadays do comes in many size and style.


Ada dua ekor kura-kura... Jiaja Lead Singer and Guitarist


3 Gals and a... (Olumit, sumpit, kuai & zi)


Cha!


Si kuai jadi model kepada greg and gidong


Actually i'm blur with this pic... Greg kenapa tu???


They all are promoting Jiaja, except for Girllyenn who maybe testing her cam... or dia nda sedar gambar dia kena ambil... How i loved taking candid photo...


Ritut & Kiuluman - Grand sungguh gelas ko ritut... Tapi isinya...


Macam di paksa ja posing nie... jan kama ko marah sia


Greg Chai - At this time kami bertimbak sudah.


Mr. Tomm & Malvin


Dari paling depan: Sumpit (gaya macho mangkali), bossing (dengan pose muka maut), kiuluman (yang nda nampak kamera) & ritut yang posing sono ujung...

KaDuS Bilang:
Finally! I've uploaded some of the pic. The rest i might upload at FB. So enjoy. Abis uda utang sia. Those yang ada pic... jan marah... and those yang teda pic... i'm sorry... will add more in my FB. But not now... wekekekekeke... Okay... Enjoy the pic...

This entry was posted in , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Finally!!! RGiP Pic (by Me) is out

ReNo said...

ow siuk o kamurg mark..hehe nda dpt ikut lg ni...bro kastau klu ada aktiviti dari 24- 11 jan..sy ada di Sabah tu time, buli menyelit2 nnt..hehe

kuai said...

hahaha... ko berjaya!!!!... nic pictures.. nah sa nda tau taun bila sa dapat post the gambar tpt sa... sa curi few gambar juga ah... thanks Markie... ^_^

kuai said...

Make us smile? wakakaka.... funny that pic bah...

markiekadus said...

Reno -> siok... lagi best kalau ko dapat join... nda pa, kalau ada program dalam masa yang ko cakap tu... nanti sia kasi tau ko... wekekekekeke

kuai -> ya... sia berjaya... ada lai... nga nanti sia upload pigi facebook sia... curi saja... by the way ada lai gambar ko yang sia curi ambil... wakakakaka....

Apa pic yang funny???

GregChai said...

Mark, bagus angle ko , mau belajar tangkap candid ni sama ko hehehe :)

kuai said...

ekk... maksud sa yang gambar sa, greg, zi yang katawa sendiri2 bah... funny sa rasa... nah sa mau tingu juga gambar sa yang ko curi2 ambik tuh... huhuhu

markiekadus said...

Greg.... puluk-puluk ja dapat tu... buli bah... nanti kita cari masa untuk outing... wekekekeke

Kuai... sia masi wonder, apa yang buat kamu ketawa time tu.. .wakakakakaka... Gambar curi? mo publish sini? buli juga kah? wakakakaka

kuai said...

hahahaha.... ada la tu markie... neh, kasi sa kama gambar curi tuh... buli ka?

Nayden79 said...

Mark, ko tau sy balik2 p blog ko semata2 mo tingu ni pictures yg ko post... masi jg nda pernah loading sepenuhnya... Adooooiii pnya la sy kapanas ni.. sy check di facebook saja lah k

markiekadus said...

yaka... dei... apa bah masalah blog sia nie... buikin panas... okay sia upload di FB... wekekekekeke

Pelangi.. said...

haya silaka sa silap komen post hahaahahaha