Not that scary? See This!!!

Another email message i've got today from my colleage, Ka' Chea. Hmmm...
You've might get this in your email, but i would love to share this again... wekekekeke

What would you do if you really want to go to the toilet and found this thing!










Huhuhu... So, would you dare going this toilet? Or imagine this is at your own home? Or what about you never suspect it, than blackout. Sana dia betapuk... Don't know what kind of snake is that but, looks like a cobra, tapi merah... adakah cobra merah???
wekekekeke... Sia nda mo komen banyak... So, Berhati-latilah di toilet! Yeah!!!


KaDuS Bilang:

I never seen things like this. Not even wishing to see it. No Way!!! Slalu i saw the lipan or the scorpion, tapi kecil saja... wekekekeke... Okay That's all

This entry was posted in , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Not that scary? See This!!!

Mell_f said...

eeeeee...gila betul ni gmbr. geli geli geli...

But ya, better be safe than sorry

Adora said...

I'll be drop dead.

Girllyen 'TM' said...

gila! Seram gila!

GregChai said...

aduh ni kes berat, macam man tu ular buli masuk batapuk dalam mangkuk tandas, teruk eh

ruthbensing said...

mati kena patuk time buat investment!

markiekadus said...

mell -> agreed... kalau nda, adalah yang fobia mo pigi toilet pula... wakakakaka

adora -> berjaga-jaga especially tu toilet yang asing bagi ko.

girlyenn -> sia mula-mula nampak ni emel pun sia seram oh... wekekekeke, sekarang nda lah...

greg -> kali dia sesat bah tu... sekali keluar sana mangkuk tandas pula... dia pun blur kali tu...

ruth -> pelaburan yang bijak or maybe not... wekekekeke

Clarence said...

sy terfikir ni post geng tiap kali msk tandas..hahahaha

cLaiRe Bennet said...

alamak!

Lala said...

kawan2 sia bilang drpd ada cobra bagus buat 'tandas terbang'..hahaha..buang tmpt yg sesuaila...hahaha

markiekadus said...

Ehe,

Clarence -> owez check ur toilet bowl before u do what u want to do. Wakaka


Claire Benet -> alapa! Wekeke

markiekadus said...

lala -> iya bah kan... we never know ka mai urang bilang... tapi bukan lebih banyak ka tu kalau men begitu? wakakakaka