VOTE FOR SIPADAN ISLAND!!!

I rarely do this... but let us come together hand-in-hand... eh... how can we hand-in-hand if we only online ah? Virtual kah? Whatever lah... yang penting, i would like to called upon all Malaysians to vote for SIPADAN ISLAND as one of the New 7 Wonders of the world. Hey... this is our pride, Sabah Pride, Malaysian PRIDE.

I don't have any picture of Sipadan Island because i NEVER BEEN IN THAT PART OF SABAH!!! (yet ah). Walaupun i'm sucks (also, aprt from singing and taking photos) at swimming, i still wish i could go there, main air and menyelam... wah... gila eh... tapi bilang my fren si Ritut, nda payah terer berenang... btul kah?

Whatever it is... Let's go and vote for SIPADAN ISLAND to be one of the NEW SEVEN WONDER OF THE WORLD!!! Yiiiha...

Visit: http://www.new7wonders.com/
to vote visit: http://www.new7wonders.com/nature/en/index/

Vote... mari mari vote... Not only Sabahan... To All Malaysian!!!!

KaDuS Bilang:
Ni lah masa kita bersatu padu untuk vote kita pinya khazanah negara sindri... Nda payah mo begaduh pasal itu ini... Mo vote ni skijap saja. Kalau nda menyimpang pigi site lain lah... Kalau lah manang, or even masuk shorlist, buli bangga sudah bah... Sia tau ramai yang nda kisah nda peduli dengan nie... wekekeke

Well... Sia tau, in my country, macam macam kejadian itu ini... since sia uda cakap sekejap saja tu... luangkan lah masa... lupakan perbedaan politik kamu... apa ja kamu mo argue... after all whoever win the government will inherit Sipadan Island as New Seven Wonder Of The World... nda lai mo bangga??? Buka mo begaduh itu ini... huh!

Bah Vote.. Sekian!!!

This entry was posted in , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to VOTE FOR SIPADAN ISLAND!!!

Gallivanter said...

I have already voted! :-)

mamaii said...

sya pun suda vote..hehe