Slow Thursday

Hello!!! Wassup! How are you all...? Everything okay bah kan? Hopefully. Mo dekat-dekat sudah hujung bulan nie, and sia rasa sia makin malas. Just don't have any idea why do i feel like this way. Something wrong? Nah... Something playing in my minds? Dunno yet... Missing ...... Woh... jan lah... wekekekekeke...

Notice something diffrent? Yah, my blog skins, templates or whatever you want to called this. I've decided to find a new skins and finally i've managed to find one. In my opinion, this is the best skins i've ever put as my blog template. Love the color combination. Hehehe... So What do you think??? Ok? KO?

Today, i went to 1B (1 Borneo) to have my lunch at Apple Cafe (free promo sudah ni? mo claim royalti ni... wekekekeke)... Sekali-sekala bah. On my way sia notice something yang amat lain and this is what i saw...

Wah... kalau sia mo cakap ada angin kuat, sia nda ingat... Being hit by a godzilla kali...? Or Maybe Hancock sedang beraksi... wekekekeke... Okay... Saja mo tulis-tulis... nothing much... Enjoy your days and weekends ahead!!!

Peace & God Bless!!!

KaDuS Bilang:
Teda bilang apa-apa untuk ni hari... i was just damn bored!!!

This entry was posted in , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Slow Thursday

Gallivanter said...

The winds in Klang Valley have been CRAZY too these past couple of days - good news - no haze. bad news - flying cows. :-P

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

merapuswz@webber said...

alo markie..hehe..ya..cantik template baru kau nie..
sya pun malas juga nie skrg..wakkaka..

Kris and Nadia said...

yay.. sya nda perasan pun. padahal hari2 limpas sana... :)

markiekadus said...

Daniel -> i just can't recall when was the strong winds occurred. Kinnda shock to see the billboard fell to ground yesterday... Pecah oh tu spotlight.

Webber -> TQ. ni lah yang paling siok pinya template sia tinguk nie...

Kris Nadia -> hahaha... sia yang ari-ari tinguk pun buli nda sedar till sia limpas dekat-dekat... wekekekeke

Mell_f said...

Oh,sy pun penah makan di Apple cafe sekali seja. I think the food is a bit overprice lah,but then ramai jg org pegi sana so i guess its understandable juga lah. The owner is ur fren ka? kekekeke.

markiekadus said...

Mell -> ya... overprice... betul tu... infact sia belum jumpa lai normal price shop di Alamesra nie... ahhh...

No, not my fren... just happen to makan there... wekekeke